Carsound - Ηλεκτρονικό κατάστημα. Αξεσουαρ αυτοκινητου.
Το Καλάθι αγορών είναι άδειο

           Ο Λογαριασμός μου | Καλάθι | Στο ταμείο

 
 
1
 
 
Λέξη κλειδί:
Τιμή ανάμεσα σε:
&
Εύρεση σε:
 
 
  

Carsound.gr

 

     » Αρχική σελίδα » ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ

Αντηλιακές Μεμβράνες σκίασης αυτοκινήτων (φιμέ ή UV), με εγγύηση εγκατάστασης εφ'όρου ζωής.

Δυνατότητα εξειδικευμένης εγκατάστασης και σε κτίρια.


Κάντε κλικ στο ποσοστό σκίασης που επιθυμείτε (κάτω αριστερά), και δείτε το όχημά σας με άλλο μάτι...8 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ:

ΜΕΙΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Οι αντηλιακές μεμβράνες απωθούν έως και 78% της ηλιακής ενέργειας. Αυτό προκαλεί μείωση της ζέστης στο εσωτερικό του οχήματος, παρέχοντας έτσι μια πιο άνετη οδηγική εμπειρία!!! Επιπλέον εξοικονομείται ενέργεια και καύσιμα εφόσον το aircondition ή ο κλιματισμός θα λειτουργούν λιγότερο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
Η υπεριώδης ακτινοβολία και η ηλιακή θερμότητα είναι η αιτία για το ξεθώριασμα και την αλλοίωση των υφασμάτινων,δερμάτινων ή πλαστικών μερών στο εσωτερικό του οχήματος σας. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε 
σας εγγυώμαστε σχεδόν 100% προστασία απο τις υπεριώδης ακτίνες. 

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
Η έκθεση στις
UV ακτίνες ιδιαίτερα στις μέρες μας, είναι άκρως επικύνδινη για τα μάτια και το δέρμα μας. Πολλοί απο τους καρκίνους του δέρματος κ.α. οφείλονται σε αυτές ακριβώς τις ακτίνες. Είτε είσαστε επαγγελματίας οδηγός είτε θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας, σκεφτείτε το ΣΟΒΑΡΑ!!!

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΗΛΙΑΣ
Οι αντηλιακές μεμβράνες
σας προστατεύουν από το εκτυφλωτικό θάμπωμα που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου καθώς και από τα ενοχλειτικά φώτα των διερχόμενων οχημάτων.Έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην οδήγηση.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σε περίπτωση ατυχήματος τα εκατοντάδες μικρα κομμάτια γυαλιού θα συγκρατηθούν από τη μεμβράνη και δε θα τραυματίσουν τους επιβάτες. Επιπλέον οι μεμβράνες αποθαρρύνουν τους επίδοξους κλέφτες καθώς το τζάμι δε θρυματίζεται.

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις διαφημίσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών στην τηλεόραση
; Όλα τα αυτοκίνητα έχουν αντηλιακές μεμβράνες. Όποιον τύπο αντηλιακής μεμβράνης κι αν επιλέξετε η αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας είναι δεδομένη.

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Μόλις δύο ώρες χρειάζονται για να επωφεληθείτε όλων των πλεονεκτημάτων των αντηλιακών μεμβρανών
. Kλείστε ραντεβού το συντομότερο!!!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ΄ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΕΟ
Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου καθώς και η εκμετάλευση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό προιόν που εγγυάται αναλλοίωτη εμφάνιση στο χρόνο.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΡΑΝΩΝ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, επιτρέπεται η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, εγκεκριμένες από χώρα μέλος της Ευρωπαικής ένωσης, στους οπίσθιους από τον οδηγό, υαλοπίνακες και στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος.

Η πιστοποίηση των μεμβρανών πραγματοποιείται, με ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε διακριτικό σημείο των τοποθετημένων μεμβρανών και με την υπογραφή του εγκαταστάτη στην συμπληρωμένη σχετική φόρμα.

Στους  υαλοπίνακες οδηγού-συνοδηγού, επιτρέπονται οι μεμβράνες με ελάχιστο συντελεστή μετάδοσης φωτός 70%. Για τα πίσω παράθυρα και παρμπρίζ, δεν ορίζεται ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός οπότε δύναται να τοποθετηθούν πιο σκουρόχρωμες σε εμφάνιση μεμβράνες.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
       
 
 
Carsound.gr © : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.CARSOUND.GR. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Η Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ, USB, Η ΑΛΛΟΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ (ΑΡΘΡΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ WWW.CARSOUND.GR.